[corner-ad id=1]
[divider_shadow_top opacity=”40″ /]

Ezerrel festi képeit a nyár a közösségi média falaira. Kit közelebb, kit távolabb repítettek vágyai, no és persze a lehetőségei a…

Mindeközben két barát csendesen bandukol hegyen-völgyön át, hogy önmaga árnyékát meghaladva eljusson Prágáig. Óbudáról, gyalog.

A természet kőtemplomai közt járva.

Oly sok gyalogtúráról tudósítottunk már a The Life Explorers életében, és remélhetőleg fogunk is még. De van-e nemesb ügy két férfi életében, mint a becsületbeli?

Márpedig e rejtői humorral és fordulatokkal tűzdelt utazás egy fogadással kezdődött. A tét egy sör, melyet a vesztes fizet a prágai Fekete Ökörben. Ha így folytatja az időjárás, akkor addigra ők is elég feketék lesznek, és hát…

Nos, a tulok szó talán már eddig is eszükbe jutott, mikor megpillantották magukat egy-egy záporhagyta pocsolyában.

Ám történetünk hőseinek legalább lesz mire visszaemlékezniük majd akkor is, mikor vándorbotjaikra is már csak azért támaszkodnak, hogy a régi sör emlékére eljussanak a piszoárig.

Adorján Gábor és Szentesi Kálmán feledhetetlen kalandját a beszédes nevű oldalukon követheted nyomon.

Ti pedig engedjétek meg Srácok, hogy a The Life Explorers és közössége nevében szeretettel ajánljuk ezeket a dalokat, hogy lendületet adjanak fáradó lábaitoknak és lelkesedéseteknek!

[divider_shadow opacity=”40″ /]
[sgmb id=1]
[reveal color=”orange-lite” title=”a szerzőről” ][imageeffect type=”shadowreflection” align=”alignleft” lightbox=”no” width=”160″ height=”160″ alt=”Papp Zoltán” url=”http://www.gondolatbank.hu/wp-content/uploads/2016/07/PappZoltan.png” titleoverlay=”yes”]

Szeretem a szövegírást. Szeretem, ahogy megszáll az ihlet, felkap a forgószél, s szinte szavanként törlök vissza, mert a gondolatok örvényében jobbnál jobb kifejezésekkel ajándékoz meg a Fennebbvaló, míg kellően szerethető nem lesz az alkotás. Hálás vagyok, hogy anyanyelvemnek tudhatom a magyart, ezt a hihetetlenül gazdag csodát. Nem tudom, hogy mindennek van-e bármilyen köze ahhoz, hogy atyai nagypapám és nagymamám is hivatásos újságíróként tájékoztatta a nagyérdeműt a világról, s hogy három nagyszülőm is megajándékozta egy-egy könyvvel az utókort. De, én nem vagyok profi, csak élvezem, ha adhatok. Ha egyike lehetek azoknak, akik közvetíthetik a csodákat. Köszönöm, ha szeretitek!

[/reveal]


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.