[corner-ad id=1]
[divider_shadow_top opacity=”40″/]

Több kedves barátunk is van, akik elképesztő szenvedéllyel járják a természetet. Utazók, felfedezők, kalandorok, túrázók, futók és terepfutók. Az outdoor élet jeles, ámde mégis szürke eminenciásai ők, hiszen nem hallunk róluk a hírekben, pedig kalandjaik és megmérettetéseik nagyon sok tanulsággal szolgálhatnak mindnyájunk számára.

Barátaink a társadalom különböző rétegeiből érkeztek, eltérő a foglalkozásuk, ám egyvalami egészen biztosan közös bennük: Tudják, hogy a természet nemcsak az a valami ott a falak mögött, hanem az igazi valóság. Az a csoda, aminek mi mindnyájan a részei vagyunk, még ha ő tudatosan nem is részese a mi életünknek.

Elhatároztuk, hogy rendszeresen leülünk velük beszélgetni, illetve megosztjuk gondolataikat, hogy az ő szemükkel láthassuk és ismerhessük meg ezt az ismeretlen ismerőst. Hisszük, hogy történeteik, a velük való beszélgetések sokunk számára jelenthetnek inspirációt. Erőt meríthetünk belőlük, hogy mi is részesülhessünk azokban a magasztos élményekben, melyeket csak az anyatermészet kínálhat. Ebben a rovatban velük találkozhatsz rendszeresen.

Azért szeretjük nagyon ezeket az interjúkat, mert amellett, hogy izgalmas emberekkel ismerkedhetünk meg, magunkról is nagyon sokat megtudhatunk. Az pedig külön öröm a számunkra, amikor beszélgetőpartnereink is úgy érzik egy-egy találkozást követően, hogy ők is sokat tanultak önmagukról.

Az biztos, hogy semmiképpen sem szeretnénk szokványos interjúkat. A népszerűség hajhászása helyett inkább a tényleges megismerés a cél. Annak a megértése, hogy beszélgetőpartnereinket mi mozgatja, amikor időről időre felkötik a bakancsot, a túra-, vagy futócipőt, és nekivágnak a falakon túli világnak.

Vajon az élményeik, megtapasztalásaik, történeteik mit adhatnak nekünk? Milyen új felfedezéseket tehetünk önmagunkban?

Ha kíváncsi vagy, kérünk tarts velünk!

[divider_shadow opacity=”40″ /]
[sgmb id=1]
[reveal color=”orange-lite” title=”a szerzőről” ][imageeffect type=”shadowreflection” align=”alignleft” lightbox=”yes” width=”160″ height=”160″ alt=”Papp Zoltán” url=”http://www.gondolatbank.hu/wp-content/uploads/2016/07/PappZoltan.png” titleoverlay=”yes”]

Szeretem a szövegírást. Szeretem, ahogy megszáll az ihlet, felkap a forgószél, s szinte szavanként törlök vissza, mert a gondolatok örvényében jobbnál jobb kifejezésekkel ajándékoz meg a Fennebbvaló, míg kellően szerethető nem lesz az alkotás. Hálás vagyok, hogy anyanyelvemnek tudhatom a magyart, ezt a hihetetlenül gazdag csodát. Nem tudom, hogy mindennek van-e bármilyen köze ahhoz, hogy atyai nagypapám és nagymamám is hivatásos újságíróként tájékoztatta a nagyérdeműt a világról, s hogy három nagyszülőm is megajándékozta egy-egy könyvvel az utókort. De, én nem vagyok profi, csak élvezem, ha adhatok. Ha egyike lehetek azoknak, akik közvetíthetik a csodákat. Köszönöm, ha szeretitek! Papp Zoltán értéktolmács

[/reveal]