Valódi zöldítés vállalkozásoknak

Horváth Attila barátunkkal számos alkalommal beszélgettünk már egy faültető programról, melynek keretében a vállalkozások az általuk meghatározott mértékben járulhatnának hozzá a működésükből származó CO2 kibocsátás megváltásához.

Akkoriban komoly honlapot akartunk építeni erre a célra, melyen egy alkalmazás segítségével minden vállalkozás felmérhette volna a saját környezeti terhelésének mértékét, és ki tudta volna kalkulálni, hogy mennyi fa, és milyen időtávon képes ennek a kompenzálására.

Reklám, tanúsítvány, stb. Csak ami ilyenkor szokásos…

Azóta számos ilyen oldal indult már magyar nyelven is. Bár úgy gondoljuk, hogy alapvetően nem is ez a lényeg. Nem a patikamérlegen kimért kompenzáció. Hanem, hogy cselekedjünk!

Mi szerettük volna azt is biztosítani a vállalkozások számára, hogy minden egyes általuk vásárolt fa életét nyomon tudják követni, ne csak egy oklevelet kapjanak arról, hogy valahol Afrikában…

Egy valami azóta sem változott: A cselekvésre jut a legkevesebb idő.

Nekünk azonban most sikerült úgy alakítanunk az életünket, hogy aktívan építhessünk egy tanyát, melyet erdősíteni is akarunk. 500 fa ültetését tervezzük első körben.

De ha te többet is szeretnél tenni a vállalkozásod nevében, mintsem néhány fa ültetése egy PR cikkért cserébe, akkor a legjobb helyen jársz!

Mi ugyanis egy egész kis ökoszisztémát, egy életkertet alkotunk, melynek mindennapjairól folyamatosan blogolunk. Nem hirdetési bannert ajánlunk, hanem a terméked és/vagy szolgáltatásod beépülését ebbe a kommunikációba.

Figyelem! Csupán néhány céget tudunk befogadni, hogy mindenki számára érték lehessen az együttműködés.

Az időjárás már most is lehetővé tesz bizonyos munkálatokat, s hamarosan kezdődik az ültetési szezon is. Azokkal indulunk, akik gyorsan tudnak dönteni.

Ha módod és lehetőséged van rá, és akarsz is cselekedni, kérünk keress meg privát üzenetben, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Szeretnénk, ha elsősorban nem a reklámérték miatt tennéd. Így mi sem azért fogunk róla beszélni.

Köszönettel,
a The Life Explorers csapata

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.