Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

A fotózás legyen örök

2 perc

l

Egy egyszerre felemelő és sokunk számára egyben nagyon is szomorú esemény részesei lehettünk tegnap.

Szomorú volt, hiszen egy olyan ember távozott az Olympus magyarországi vezetői párosából, aki sokunk számára egyet jelentett a márkával. Aki Dékány Zsolt szavaival élve soha nem követelt, de még arra sem igazán emlékszünk, hogy kért volna, inkább csak lehetőséget biztosított.

És talán ez a legjobb kiválasztási mód egy csapat, egy közösség építésekor, bár ritka az a vezető, aki be meri kockáztatni.

Pedig még az is fel akar nőni ehhez a lehetőséghez, élni és nem visszaélni akar vele, aki alapvetően kevésbé tud mit kezdeni a határtalan bizalommal. Észrevétlenül is fejlődik, előtérbe kerül a jobbik énje. Nem csupán akkor jó fej, amikor kapni remél, hanem akkor is, amikor adhat.

Simon Laci egy kivételes vezető, s mint ilyen, egy kiváló munkatársi, nagyköveti és felhasználói közösséget hagy hátra.

És, hogy mitől volt mégis felemelő a tegnapi nap? Nos, éppen ettől! Ez a kis közösség egy meglepetéstalálkozó keretében kifejezte Laci számára a szeretetét és a háláját, és egyben megmutatta, hogy van annyira erős, hogy Laci hagyatékát tovább vigye, s a márkának méltó képviselete, nagykövete legyen a jövőben is.

Hogy Laci ha már menni kell, akkor nyugodt szívvel távozhasson, hogy amit felépített, az stabil és működőképes a továbbiakban is.

A nagykövetek pár nap alatt létrehoztak Laci számára egy személyes weboldalt, ahová feltöltötték útravalónak szánt emlékeiket, jókívánságaikat, köszönetnyilvánításaikat, képek, szöveg, vagy épp videó formájában.

Mindenki aktív volt. Még azok is küldtek néhány személyes gondolatot, akik nem tudtak eljönni az Olympus Mintaboltba összeszervezett rögtönzött búcsúztatóra.

Laci nélkül a The Life Explorers magazin sem lenne az, ami. Csapatunk tagjai többségükben szintén nagykövetei a márkának. Mi ezzel a kis videóval szeretnék köszönetet mondani, és további jó utat és boldog életet kívánni Lacinak.

Köszönjük!

 

Ha te is ismersz olyan embert, akit méltónak találsz, hogy bemutassuk őt a magazinban, írj nekünk.

[gs-fb-comments]

További portrék

Másfajta gazdagság – Hajnali beszélgetések Schmidt Ferenccel

Másfajta gazdagság – Hajnali beszélgetések Schmidt Ferenccel

Adakozás, összefogás, segítségnyújtás a HORECA szektorban. Schmidt Ferenc épp most segített végig egy folyamatot, ahol gyermekeiket egyedül nevelő édesanyák otthonának gyűjtöttek adományokat szállodáktól, beszállítóktól. Most azon dolgozunk, hogy mielőbb elindíthassunk egy podcast sorozatot a témában.

bővebben
A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

Beszélgetés Hoffmann Henrikkel, a Hotel Ózon Residence superior tulajdonos családjának egyik tagjával, kinek lendülete hegyeket mozgat meg.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: