Kezdőlap Indulj innen
Portrék Értékfeltáró interjúk
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Az utazóvilág és egy világutazó találkozása

3 perc

Szerző: Papp Zoltán

2022.01.12.

…avagy együttműködést kötöttünk a Kassay Tamással, a SpaBook tulajdonosával.

Az 1552 Boutique Hotel megnyitásának alkalmából rendezett sajtótájékoztatón találkoztunk először Tamással. Fotóztunk, interjúztunk, dolgoztunk mindketten. A vacsoránál aztán már volt egy kis időnk egymásra is.

Ő mit csinál, mi mit csinálunk, mik a tapasztalatok és az elképzelések…

Aztán vele is, velünk is zakatoltak tovább a mindennapok, mígnem elérkezett végre a pillanat, hogy újra beszélgessünk.

Ennek a beszélgetésnek az lett az eredménye, hogy kötöttünk egy együttműködési megállapodást.

Ő utazik és felfedez és tájékoztat és értékel és tanácsot ad. Szakmabelieknek és más utazóknak egyaránt. A felületei találkozópontok a turisztikai szakemberek és az utazóközönség számára.

Munkájával segíti az egymásra találást, egymás megértését. Azt szolgálja, hogy még jobb lehessen az élmény, melyet utazásaink alkalmával átélhetünk.

Nagyon szép küldetés. Megszerettük.

Mi utazunk és felfedezünk és együttgondolkodunk szállodaigazgatókkal, étteremtulajdonosokkal, borászokkal, szakácsokkal, ennek a mostanában különösen nehéz, mégis gyönyörű szakmának az elhivatott művelőivel.

Olyan értékeket, olyan tudást és szeretetet kaptunk és kapunk beszélgetőpartnereinktől, melyet meg kell mutatnunk mindenkinek. Ez is egyfajta találkozás a szakmabeliekkel. Az emberrel az üzlet mögött

Megtaláltuk a küldetésünket. Tamás pedig megszerette.

Együtt talán többet adhatunk mindenkinek. Egy biztos: mindnyájan ezen leszünk!

Tartsatok velünk!

Kövessétek Tamást és a SpaBook-ot, és figyeljétek közös publikációinkat is! Ezentúl több megjelenést láthattok mindkét oldalon egymás publikációiból.

Szeretettel a The Life Explorers csapata

HungaryCard

[gs-fb-comments]

További beszámolók

Bug Parts – VW Őszi Börze

Bug Parts – VW Őszi Börze

…hiába volt borús az ég szinte egész nap, mindenkin azt láttam, hogy attól a perctől, hogy ténylegesen is megérkezett… nos, attól a perctől fülig ért a szája. Én is így voltam ezzel. Hiába az örökkévalóságnak tűnő kora reggeli utazás a depressziós szürke maszlagban, a sok kereklámpás Volkswagen veterán és a vendégsereg között vibráló baráti hangulat pillanatok alatt feljavította a kedvem.

bővebben
Torz tükörben elenyészik a lelkünk

Torz tükörben elenyészik a lelkünk

A nyári táborunk kezdetére gondolok. Nagyon sokan voltunk. Nagyon sokfélék. Ugyanezen torz világ különböző szintjeiről érkeztünk. Az utolsó napon mégis mindnyájan a könnyeikkel küzdve értékeltük a velünk történteket.

bővebben
Ládasztorik #1

Ládasztorik #1

…a láda éppúgy passzol a vagabund, vanlife, slowlife életformához, mint a pörgős üzleti és hightech világhoz, vagy éppen az építőiparhoz

bővebben
Sorsfordító tavasz

Sorsfordító tavasz

A módszer talán legfontosabb értéke, hogy mindaz, ami a természetben 100-200 év alatt megy végbe – persze csak, ha mi is hagyjuk – az ezen az úton még a mi életünkben megtörténhet.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: