Beérett

Számomra szokatlan volt a név, a fesztivál szót pedig vegyes érzelmekkel fogadtam. Aztán írtunk róla. Aztán elmentünk rá.

Nem bántuk meg.

Részemről is fontos volt a nyitottság, de nagyon megérte. Ezért azt javaslom mindazoknak, akik még nem ismerik, hogy legközelebb ne hagyják ki!

Ma már kishazánkban sem kell sokat várni, hogy a trendi dolgok megérkezzenek hozzánk, sőt a kreativitásunknak köszönhetően gyakran már mi vagyunk a trendmakerek.

Persze az úttörők gyakran válnak meg nem értett zsenikké, de Boros Regina és Határ Péter esetében szerencsére ez nem így történt.

A Black Food Fesztivál Forest Gumpként futott végig a világon megállíthatatlanul, s most végre ismét hazalátogatott.

S, hogy mi is ez a fesztivál valójában? Csak egy a sok közül, melyen enni, inni és bulizni lehet? Mi azt tapasztaltuk, hogy sokkal több ezeknél!

Nemcsak a szervezők, de a kiállítók is különleges emberek, érdemes velük közelebbről is megismerkedni.

Szeretetteljes humorrá, életigenlő energiává érett bennük az élettapasztalat.

Elég, ha csak Lokodi Ákost említjük. Kimeríthetetlen boldogsággenerátor, görögösen kedélyes házigazda, imádni való humorral megáldott bohóc, a szó legnemesebb értelmében.

Köszönjük a sok nevetést Ákos!

Szabi a pék ugyan épp morgolódott egy cseppet mikor a pizzájáról érdeklődött falatozásunk közben, mint aki nem hiszi el, hogy úgy is kiválót tud alkotni, hogy épp nem ért egyet a szabályokkal.

Innen üzenjük Szabi, hogy inkább zsörtölődj, de gyere legközelebb is, mert a pizzáid fenségesek voltak, s mi nagyon élveztük a szokatlan ízeket!

Aztán ott a zsűri!

Büszkék vagyunk rá, hogy Kiss Mariann előtt térdelhettünk miközben interjút készítettünk vele.

Néhány percben bejártuk a világ elit helyeit, bekukkantottunk a világsztárok konyhájába az élettörténetét hallgatva, és a végén talán mindkettőnk szemébe furcsa füst szállt, ahogy egymásra néztünk.

Tudtuk, éreztük az emberfelettit és a nagyon is emberit.

Köszönjük Mariann!

Hamarosan jön a videós beszámoló, hogy egy kicsit ti is részesei lehessetek mindannak, amit mi átélhettünk.

Addig is kövessétek Instagram oldalunkat, ahol mától naponta felteszünk egy képet a fesztiválról!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .