Kezdőlap Indulj innen
Portrék Értékfeltáró interjúk
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Elevenünkbe vág

2 perc

Szerző: Papp Zoltán

2020.06.11.

Az erőszak egyre több helyen jelenik meg az életünkben, és egyre nehezebb védekezni ellene. Főleg ott, ahol senki sem látja…

Fejes Rita színművésznő barátunk maga is átélte ezt a külvilágtól elzárt formáját, mely talán éppen attól igazán félelmetes, hogy egyedül van az áldozat. Senki nem segít.

Pedig lehet, hogy látjuk, halljuk, tudjuk, de béna a kéz, a láb, s a száj, nem mozdul, nem akar, vagy nem mer segíteni.

Nemrég összegyűlt Rita köré egy kis művészcsapat a karantén miatt nehéz helyzetbe sodródott alkotókból, hogy kiáltsanak egy hatalmasat. Kiáltsanak, hogy nem vagy egyedül, kiáltsanak, hogy ne hagyd!

Nem vagy egyedül, hiszen vannak már például Szelíd Motorosok A Zaklatások Ellen, és ne hagyd, mert a közöny… a közöny maga a halál.

A Fuss Short Film láthatóvá teszi a láthatatlant. Bárhogy érint is, érdemes ellátogatnod az oldalára, visszagörgetni a nem is olyan régi kezdetekhez, s hagyni, hogy megerősítsen, vagy épp átformáljon.

Ha teheted, segítsd az alkotókat, akik nehéz helyzetük ellenére teljesen önerőből hozták létre és viszik a hátukon a filmet!

A címlapkép Kóbor Attila alkotása

[gs-fb-comments]

További cikkek

Még ha pólust is vált a Föld

Még ha pólust is vált a Föld

Azon általunk már megismert vállalkozások, melyeknek sikerült túlélniük az elmúlt lassan két esztendőt a vendéglátásban, azok vezetői amellett, hogy soha nem ragadnak meg egy ponton, mindvégig megmaradtak nagybetűs embernek.

bővebben
D-day Chicagóban

D-day Chicagóban

Az évszázados falak és a tágas belső valahogy lelassítanak. Furcsa, hogy épp a legnagyobb népsűrűségű kerületben találunk zsúfolt életünkben egy pillanatnyi csendet. A D50 Kulturális Központ és Hotel vendégei voltunk.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: