Elevenünkbe vág

Az erőszak egyre több helyen jelenik meg az életünkben, és egyre nehezebb védekezni ellene. Főleg ott, ahol senki sem látja…

Fejes Rita színművésznő barátunk maga is átélte ezt a külvilágtól elzárt formáját, mely talán éppen attól igazán félelmetes, hogy egyedül van az áldozat. Senki nem segít.

Pedig lehet, hogy látjuk, halljuk, tudjuk, de béna a kéz, a láb, s a száj, nem mozdul, nem akar, vagy nem mer segíteni.

Nemrég összegyűlt Rita köré egy kis művészcsapat a karantén miatt nehéz helyzetbe sodródott alkotókból, hogy kiáltsanak egy hatalmasat. Kiáltsanak, hogy nem vagy egyedül, kiáltsanak, hogy ne hagyd!

Nem vagy egyedül, hiszen vannak már például Szelíd Motorosok A Zaklatások Ellen, és ne hagyd, mert a közöny… a közöny maga a halál.

A Fuss Short Film láthatóvá teszi a láthatatlant. Bárhogy érint is, érdemes ellátogatnod az oldalára, visszagörgetni a nem is olyan régi kezdetekhez, s hagyni, hogy megerősítsen, vagy épp átformáljon.

Ha teheted, segítsd az alkotókat, akik nehéz helyzetük ellenére teljesen önerőből hozták létre és viszik a hátukon a filmet!

A címlapkép Kóbor Attila alkotása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .