Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Elevenünkbe vág

2 perc

l

Az erőszak egyre több helyen jelenik meg az életünkben, és egyre nehezebb védekezni ellene. Főleg ott, ahol senki sem látja…

Fejes Rita színművésznő barátunk maga is átélte ezt a külvilágtól elzárt formáját, mely talán éppen attól igazán félelmetes, hogy egyedül van az áldozat. Senki nem segít.

Pedig lehet, hogy látjuk, halljuk, tudjuk, de béna a kéz, a láb, s a száj, nem mozdul, nem akar, vagy nem mer segíteni.

Nemrég összegyűlt Rita köré egy kis művészcsapat a karantén miatt nehéz helyzetbe sodródott alkotókból, hogy kiáltsanak egy hatalmasat. Kiáltsanak, hogy nem vagy egyedül, kiáltsanak, hogy ne hagyd!

Nem vagy egyedül, hiszen vannak már például Szelíd Motorosok A Zaklatások Ellen, és ne hagyd, mert a közöny… a közöny maga a halál.

A Fuss Short Film láthatóvá teszi a láthatatlant. Bárhogy érint is, érdemes ellátogatnod az oldalára, visszagörgetni a nem is olyan régi kezdetekhez, s hagyni, hogy megerősítsen, vagy épp átformáljon.

Ha teheted, segítsd az alkotókat, akik nehéz helyzetük ellenére teljesen önerőből hozták létre és viszik a hátukon a filmet!

A címlapkép Kóbor Attila alkotása

Ha te is ismersz olyan embert, akit méltónak találsz, hogy bemutassuk őt a magazinban, írj nekünk.

[gs-fb-comments]

További portrék

Másfajta gazdagság – Hajnali beszélgetések Schmidt Ferenccel

Másfajta gazdagság – Hajnali beszélgetések Schmidt Ferenccel

Adakozás, összefogás, segítségnyújtás a HORECA szektorban. Schmidt Ferenc épp most segített végig egy folyamatot, ahol gyermekeiket egyedül nevelő édesanyák otthonának gyűjtöttek adományokat szállodáktól, beszállítóktól. Most azon dolgozunk, hogy mielőbb elindíthassunk egy podcast sorozatot a témában.

bővebben
A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

Beszélgetés Hoffmann Henrikkel, a Hotel Ózon Residence superior tulajdonos családjának egyik tagjával, kinek lendülete hegyeket mozgat meg.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: