Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Elmentünk vadászni…

1 perc

Szerző: Papp Zoltán

2020.09.15.

Beharangoztuk, elmentünk, megnéztük, magunkba szívtuk és aztán megírtuk az élményeinket, és most végre elhoztuk a videót is nektek. Méltatlanul későn, de az ilyen késéseknek van egy óriási előnye.

Nevezetesen az, hogy épp az eseménnyel kapcsolatos médiacsend kellős közepén tudunk szólni, és fenntartani az érdeklődést.

De talán nem is az érdeklődés fenntartása a lényeg. Hiszen most éppen két fesztivál között vagyunk. Igaz, a Black Food Fesztivál nem is azért jött létre, hogy csak ott és csak akkor, meg úgy egyáltalán önmagában…

Hanem azért, hogy megmutasson valamit. Megmutassa, hogy érdemes kísérleteznünk. Hogy érdemes új ízeket, új kombinációkat kipróbálnunk. Egy kicsit feldobnunk a mindennapi életünket. Egy kicsit felpörgetni a kreativitásunkat

Szabad a mindennapokban is örülni egy kicsit az életnek.

Nézzétek csak!

[gs-fb-comments]

További cikkek

Még ha pólust is vált a Föld

Még ha pólust is vált a Föld

Azon általunk már megismert vállalkozások, melyeknek sikerült túlélniük az elmúlt lassan két esztendőt a vendéglátásban, azok vezetői amellett, hogy soha nem ragadnak meg egy ponton, mindvégig megmaradtak nagybetűs embernek.

bővebben
D-day Chicagóban

D-day Chicagóban

Az évszázados falak és a tágas belső valahogy lelassítanak. Furcsa, hogy épp a legnagyobb népsűrűségű kerületben találunk zsúfolt életünkben egy pillanatnyi csendet. A D50 Kulturális Központ és Hotel vendégei voltunk.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: