Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Ember az üzlet mögött #3

2 perc

Polgárné Kaulics Katalin

l

Nem gondoltuk, nem is sejthettük, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó hanganyag Kati nénivel. Amikor ezt megtudtuk, azt éreztük lelkünkben, hogy ne a mi szavaink állítsanak neki emléket, hanem saját gondolatai a saját hangján. Írott anyagot terveztünk, nem hangos cikket, ezért nem stúdióminőségű a felvétel. De talán jobb is így. A Polgár Pince és Panzió saját kis éttermében, ebéd közben, a vendéglátás egy örök mesternőjével. Csak magunkat minimalizáltuk a vágás során, hiszen róla szól, róla kell szóljon ez a hanganyag. Nincs benne a szokásos zene, se a támogatóink felsorolása, se kulcsszavak. Csak a beszélgetés. Az emlékezés szentsége. Kértük a család jóváhagyását, hogy leközölhessük. Fogadjátok szeretettel!

HungaryCard

Ha te is ismersz olyan embert, akit méltónak találsz, hogy bemutassuk őt a magazinban, írj nekünk.

További portrék

A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

Beszélgetés Hoffmann Henrikkel, a Hotel Ózon Residence superior tulajdonos családjának egyik tagjával, kinek lendülete hegyeket mozgat meg.

bővebben
Időutazás

Időutazás

a Bachusban keveredik számomra a nyolcvanas évek bujtori Balatonja, az Andrássy úti villák miliője a XVIII-XIX. század fordulójáról, a budai kisvendéglők kockás abroszos kerthelyiségei a rendszerváltás előttről, s a ma már csak emlékeinkben élő nagymamák fáradhatatlan vendéglátó szeretete.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: