Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Ember az üzlet mögött

4 perc

Szerző: Papp Zoltán

2022.01.12.

Az Ember az üzlet mögött koncepció 2020. július 24-én született meg, Bánhalmi Norbert profi fotós nagykövettársunk fejében. Istenem! Hogy tiltakoztam a kifejezés ellen, még ha érteni véltem is a mondanivalóját…

Bánhalmi Norbert

Talán azért is volt ez így, mert művészekkel kezdtük a beszélgetéseket, s bár nekik is érvényesülniük kell üzletileg is – hiszen alapvetően letűnt már a mecénások kora – a lelkemben még a régi idők szólamai szóltak.

Szabó Sipos Barnabás

2021-ben már kifejezetten üzletemberekhez vitt az utunk Csobota-Kis Árpád hotelmentorral, méghozzá a HORECA szektoron belül. Óriási megtapasztalás, hogy milyen fantasztikus emberek válnak sikeressé. A vendéglátásban talán nem is lehet másként…

Csobota-Kis Árpád Hotelmentor a The Life Explorers magazin szakértője

Valami olyasmi kezd kibontakozni, hogy akár a művészetek, akár az üzleti élet világában is megéri jó embernek lenni, és a kettő nem zárja ki egymást. Mármint az, hogy a szerethető ember sikeres legyen, és fordítva.

Köszönöm Norbert, hogy elindítottad a magazint ezen az úton! Mi sem bizonyítja jobban a létjogosultságát, mint az egyre növekvő figyelem az olvasók, nézők és hallgatók részéről, és hogy azóta számos médium indított hasonló rovatot.

És köszönöm Árpád, hogy egyre fantasztikusabb arcát mutatod meg ennek a világnak nekünk!

És köszönjük minden kedves beszélgetőpartnerünknek, hogy őszintén, nyíltan és szeretettel osztják meg velünk gondolataikat, élettapasztalataikat!

Kedves Olvasóink!

Nektek pedig köszönjük, hogy időről időre megtiszteltek szíves figyelmetekkel! Hogy van kiknek elmesélnünk ezeket a történeteket! Nagyon sokat adtok beszélgetőpartnereinknek és persze nekünk is mindezzel.

Igyekszünk folyamatosan fejlődni, és egyre többet adni nektek.

Éppen ezért indítottuk útnak podcast adásainkat és kezdeményeztünk például olyan együttműködéseket, mint a Dunakavicsok Turisztikai Podcast-tel.

Dunakavicsok Turisztikai Podcast

Kérjük, tartsatok velünk a különböző felületeinken, erősítsük egymás hitét az emberben!

Szeretettel,
Papp Zoltán
és a The Life Explorers csapata

HungaryCard

[gs-fb-comments]

További beszámolók

Bug Parts – VW Őszi Börze

Bug Parts – VW Őszi Börze

…hiába volt borús az ég szinte egész nap, mindenkin azt láttam, hogy attól a perctől, hogy ténylegesen is megérkezett… nos, attól a perctől fülig ért a szája. Én is így voltam ezzel. Hiába az örökkévalóságnak tűnő kora reggeli utazás a depressziós szürke maszlagban, a sok kereklámpás Volkswagen veterán és a vendégsereg között vibráló baráti hangulat pillanatok alatt feljavította a kedvem.

bővebben
Torz tükörben elenyészik a lelkünk

Torz tükörben elenyészik a lelkünk

A nyári táborunk kezdetére gondolok. Nagyon sokan voltunk. Nagyon sokfélék. Ugyanezen torz világ különböző szintjeiről érkeztünk. Az utolsó napon mégis mindnyájan a könnyeikkel küzdve értékeltük a velünk történteket.

bővebben
Ládasztorik #1

Ládasztorik #1

…a láda éppúgy passzol a vagabund, vanlife, slowlife életformához, mint a pörgős üzleti és hightech világhoz, vagy éppen az építőiparhoz

bővebben
Share This
%d bloggers like this: