Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Fizetett hirdetés! Fizetett hirdetés! Fizetett hirdetés!

3 perc

2021. június 23.

Budapest, Vendel Irodaház

Igen, ez valóban egy fizetett hirdetés. Azonban van benne egy kis csavar!
No, de kezdjük is mindjárt az elején!
Sok közhely jut most eszembe arról, hogy hogyan fordul fel fenekestől a világ napjainkban. Hogy hogyan rendeződnek át az értékek és a hangsúlyok saját kis életünkben és társadalmi szinten egyaránt.
Hatalmas paradigmák omlanak jéghegyként alá, és nyitnak új perspektívát. Személyes világomban is ezt tapasztalom. S, bár annyi mindent írtam már életemben az egyperces novelláktól a hírlevélig, mindeddig csupán ködhomályként gomolygott bennem a gondolat, hogy az évtizedek során felhalmozódott tudást és megtapasztalásokat könyv formájában adjam tovább.

Csobota-Kis Árpáddal közös újkori utazásunk azonban szinte a legelső pillanatban egy könyv gondolatát hozta magával.

Beszélgetéseink a vendéglátás legkülönfélébb szereplőivel rég nem tapasztalt csodaként élnek minden résztvevőben.
Mint amikor túl gyorsan és magasról ömlik a sör a korsóba, habja gejzírként tör a peremre, s bugyog ki szerteszét.
Ez a szektor padlót fogott, igen. De ahogy már idéztük Majakovszkijt, élt, él és élni fog. De hogyan? Hogyan találhatják meg benne újra az örömet mindazok, akiknek szenvedélye a vendég kiszolgálása?
Beszélgetéseink szinte automatikusan ezeket a kérdéseket boncolgatják, s közben úgy rajzolódik ki a vendéglátós archetípusa, mint régész kezében az őslelet egy szikladarabból.
Van mit mondani. Szakmáról emberien.
S, a mindenttudó be is kopogtatott a napokban Weiser István marketingstratéga, író, 7 bestseller könyv szerzőjének jövő heti programajánlójával.
A te szakmádban, a te vállalkozásodban, a te nagy utazásod során is megérett már egy könyv gondolata? Nem fikcióról, hanem a valóságról. Szakmáról, tudásról, működési elvekről és gyakorlatról…
S, hogy mi az a bizonyos csavar, amit az elején említettem?
Hogy nem a magazinnak fizetnek, hanem neked! Pontosabban egy jelentős kedvezményt zsebelhetsz be, ha jelentkezel, és a megrendelésnél beírod a thelifeexplorers kuponkódot.
István a régi barátságunk ajándékaként 10.000 forint kedvezményt biztosít a The Life Explorers magazin olvasóinak, akik részt vesznek a jövő hét szerdán megrendezésre kerülő programon.
Találkozunk?
Ide kattintva tudod elolvasni a részleteket, és regisztrálni a szemináriumra. A fizetéskor ne felejtsd el beírni: thelifeexplorers

[gs-fb-comments]

További eseményeink

Lassan negyven éve az utcákon

Lassan negyven éve az utcákon

6 percA Fotósviadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztalt fotósok összemérhetik kreativitásukat. Az egyedülálló verseny célja, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül.

bővebben
Megváltani az időt

Megváltani az időt

2 percZsűritagként a látásmódodnak fogok örülni. Mindegy, hogy profi vagy, vagy csak lelkes amatőr, mint én. Vegyél részt te is az Olympus pályázatán!

bővebben
Share This
%d bloggers like this: