Folytasd Kölyök!

Idén számos táját bejártuk már a Földnek a zene szárnyain, most azonban egy igazi, libabőrös lélekutazásra invitálunk Mikael Christoffer Sjögren hangjával.

Mi legalábbis beleborzongunk, együtt sírunk és nevetünk a Chris Kläfford művésznéven futó énekessel, ahogy visszanézzük az America’s Got Talent tehetségkutatón az előadásait.

Kevesen tudnak úgy átformálni egy dalt, hogy azzal az eredeti mű is többé válik.

Különösen nehéz ez egy John Lennon számmal, de Chrisnek olyan szívből jövően sikerült a meghallgatáson, hogy új erőt adott az Imagine üzenetének egy, a dal születése óta talán még bolondabb világban.

Ez az előadása amúgy közelíti a 60 milliós nézettséget a YouTube-on.

Chris kilenc évesen vette először a kezébe a gitárt, s zenéjével lelkesen igyekezett szórakoztatni a családját.

„Mindig is szerettem a zenét és előadni a családomnak.”

A szülei azonban nem akarták, hogy ez legyen a mindennapi foglalkozása. Azt szerették volna, ha Chris csatlakozik a családi vállalkozáshoz, mint a bátyja.

„Nem igazán figyeltek rám.”

Ő azonban a saját útját akarta járni. Ám ez nem volt egyszerű, hiszen akkoriban nem voltak fellépései.

Így pár évig egy italboltban dolgozott, hogy eltartsa magát. De érezte, hogy a zene az ő igazi útja, követnie kell az álmát. Így visszatért a zenéléshez.

Folytasd kölyök!

10 évig bárokban, kis lokálokban lépett fel, de ekkor már az édesapja is biztatta. 2017-ben megnyerte a svédországi Idol tehetségkutató versenyt.

Az America’s Got Talent tehetségkutatóba azért jelentkezett, hogy büszkévé tegye az édesapját.

Nagy kockázatot vállalt, amikor második fellépésén saját szerzeményét, a Something Like Me című dalt adta elő. Simon Cowell azonban így reagált:

„Ez a dal lehetővé tette, hogy többet tudjunk meg rólad, hogy ki is vagy te valójában. …Az lett volna a kockázat, ha nem énekled el ezt a dalt.”

Julianne Hough is csak biztatta, hogy ne akarjon más lenni, mint aki.

A zenéje és a képei alapján úgy gondoljuk, ez sikerül is neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .