Így utazunk most

Most, amikor csak a zene és a képzeletünk szárnyán utazhatunk, jól eshet a kanadai születésű testvérduó, az MTL (Music Travel Love) zenei és képi aláfestése emlékeink, vagy épp vágyaink felidézéséhez.

A srácok, Bob és Clint Moffatt már piciny gyermekkoruk óta lépnek fel előadóként. Másik két testvérükkel, Scottal és Davevel együtt alakított fiatalkori zenekaruk a Moffatts a valaha volt legfiatalabb banda, amely jelentős lemezkiadói megállapodást tudott kötni annak idején.

A két srácnak eddigi karrierje folyamán több mint ötezer fellépése volt, több mint hatmillió felvételt értékesítettek, 7 albumot rögzítettek, 32 országban rendelkeznek arany- és platinalemezekkel, felléptek Kína egyik legelső nyugati típusú koncertjén, előadtak az első stadionkoncerten Vietnamban és a mai napig lemezeladási rekordot tartanak fent Indonéziában, a Fülöp-szigeteken, Malajziában, Thaiföldön és Szingapúrban is.

2006-ban Clint és Bob visszaköltözött az egyesült államokbeli Nashville-be, ahol ismét dalszerzői karrierjüket építgették tovább. 2010-ben a Wrensong/Reynsong Publishing-hoz szerződtek, és az elmúlt 10 évben itt működtek nagy sikerrel.

2 hihetetlen EP-t adtak ki ezalatt az idő alatt saját dalaikból. 2015-ben jelent meg a Goodbye Baby című daluk, amely azonnal toplistás lett.

2016 októberében adták ki az Amen for Women című albumukat, melynek dalai néhány hét alatt meghaladták a 2 millió megtekintést a YouTube-on.

2018-ban kiadtak egy utazó stúdió videosorozatot, amelyet Zene Utazás Szerelem (Music Travel Love) címmel láttak el és most ez a legújabb és legizgalmasabb projektjük.

A zene és az utazás, valamint a családjuk iránti szeretetükkel Bob és Clint hátizsákba csomagolta stúdióját, és nekivágott a nagyvilágnak, hogy felkeressék a legszebb helyeket, amelyeket csak elérhetnek, hogy ott videóra vegyék saját dalaikat és a feldolgozásokat is.

Ezeket a videókat ezután megosztják az összes gyorsan növekvő közösségi média platformjukon, és minden dal elérhető a streaming szolgáltatásokban is. A mai napig ezek a videók több mint 214 millió megtekintést jelentettek YouTube csatornájukon, és 1,55 millió YouTube feliratkozót gyűjtöttek össze.

Legnézettebb videójuk a When You Say Nothing At All, melyet jelenlegi városukban, Nashville-ben (TN) vettek fel, 36,6 millió megtekintést ért el eddig önmagában.

A srácok egy év alatt bejárták az Egyesült Államokat, valamint forgattak Thaiföldön, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában, Kanadában és más területeken is.

A világban eluralkodott jelenlegi helyzetre válaszként a Heal The World feldolgozásukat osztották meg rajongóikkal a Facebook oldalukon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .