Maga a pokol

Az élet sajnos sorban szolgáltatja az erőszakos történeteket. Egyre több tör vulkánként a felszínre. Hangos lett a világ ezektől az ördögi tragédiáktól, de ez mind semmi ahhoz képest, ami a mélyben fortyog. Az maga a pokol.

Hazánkban minden második, halállal végződő bűncselekmény családon belül elkövetett erőszak!

Sajnos ahonnan várnánk a segítséget, ott komédiát csinálnak mindebből. Tragikomédiát.

Éppen ezért fontos, hogy futó(RUN)tűzként terjedjen a felszínen is a tudat. A felismerés, hogy áldozat vagyok. A felismerés, hogy ki mindenki áldozat a környezetemben.

A felismerés, hogy nem tűrhető némán. A felismerés, hogy van segítség. Például a Szelíd Motorosok A Zaklatások Ellen. Például a közösség ereje. Például egy film…

Talán emlékeztek rá, hogy nemrég hírül adtuk, hogy Fejes Rita színművésznő és lelkes kis csapata egy elképzelt horror helyett egy valóban megélt rémálmot dolgozott fel a Fuss (RUN) című rövidfilmben.

Önerőből és magánemberek támogatásaiból viszik a hátukon a filmet, hogy olyan magasra emeljék, ahonnan mindenki jól láthatja. És olyan hangosan szóljon, hogy mindenki jól hallja. És olyan ereje legyen, hogy elsöpörje a közönyt és a bénultságot.

Ezért számos nemzetközi filmfesztiválra nevezték, melyek közül egybe már be is jutott:

Az Around International Film Festiválon (ARFF) már biztosan szerepel Ritáék filmje, a névtelen áldozatok filmje. Köszönjük!

Nagyon köszönjük, hogy előző cikkünket ilyen kimagaslóan sokan olvastátok! Pedig akkor a filmből még semmit sem láthattatok.

Csak az ügy. Csak az tudta megkongatni bennetek azt a kis harangot. És a sok harang együtt…

Most azonban elkészült a film előzetese is, hogy életben tartsa a lángot addig is, amíg nem láthatjuk a teljes filmet:

Köszönjük, ha megosztjátok!

Try to be a rainbow in someone’s cloud.

(Maya Angelou)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .