Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Mángorlók és mosógépek rengetegében

5 perc

Vadász Péter

l

textilforgalmazó cég tulajdonosa

www.peterstextil.hu

Első útjaink egyike Vadász Péterrel, a Peter’s Textil egyik tulajdonosával és Csobota-Kis Árpáddal Cserszegtomajra, az Idill Hotelbe vezetett.

Péter ide is azért érkezett, hogy felmérje a ház (mind a konyhai, éttermi, szobai, fürdőszobai, mind pedig a wellness részleg) textíliáit valamint az ágyneműket, és tanácsokkal lássa el a dolgozókat a textíliák anyagminőségének megfelelő kezeléséről, tisztításáról, ápolásáról és tárolásáról, a különféle foltok tisztításának lehetséges módjairól.

Peter's Textil

Tájékoztatást adott az elérhető anyagok minőségéről, melyekkel költséghatékonyabban üzemeltethető egy vendéglátó vállalkozás.

Ahogy előző cikkünkben már írtuk, lenyűgözött bennünket, hogy ilyesfajta szakmaiság és elegancia még létezik. Péter türelemmel és udvariasan hallgatta végig mind a tulajdonosok igényeit és elképzeléseit, mind a különböző részlegeken dolgozók textíliákkal kapcsolatos munkavégzési szokásait.

Peter's Textil

Mindig csak annyit válaszolt, amennyivel adni tudott, de azok a válaszok komoly pénzbeli értéket adtak a tulajdonosoknak akár közvetlenül, akár a dolgozók tudatosabb hozzáállásának és szakirányú képzettségének fejlesztésével.

Peter's Textil

És ahogy egy másik cikkben fogalmaztam, a kamera mögött állva egyszer csak azt éreztem, hogy ismét visszarepültünk az időben. Valahová abba a korba, amiben Árpád is tehetett egy utazást Badenben.

Egy fess fiatalembert láttam ugyanis mérőszalaggal a kezében, akinek a tartásából és minden megnyilvánulásából az elegancia és a szakértelem sugárzott. Mint egy korabeli úri szabó.

Peter's Textil

Többféle mosógép a különféle textíliáknak az Idill mosodájában, de Péternek nem okozott gondot a kavalkád, mintha maga állította volna rendszerbe a masinákat.

Peter's Textil

És, hogy mennyi energiát lehet megspórolni egy mángorlón! Talán még a konkrét típust nem is ismerte Péter, mégis pillanatok alatt kiigazodott a rendszerében, és rendkívül jó tanácsokkal látta el a munkatársakat.

Peter's Textil

Aztán a párnák! Az egyik leggyorsabban elhasználódó ágynemű a kispárna. Még otthoni használatra is jó volt hallgatni, hogy milyen megoldások vannak az élettartam meghosszabbítására, a párnahuzat védelmére.

Peter's Textil

Az étteremben pedig még az olyan tapasztalt és sokat látott szakembernek is tudott újat mondani, mint amilyen Árpád.

Peter's Textil

Hiába, no! Péter ebbe nőtt bele. Ettől persze még nem lenne törvényszerű, hogy emberileg és szakmailag is ilyen kiváló vállalkozó váljék belőle, de ha megismerjük az egész családot, akkor már sokkal érthetőbb minden.

Nem, ez nem egy fizetett hirdetés. Péter nem fizet azért, hogy ezeket a sorokat írjuk. Van közöttünk üzleti kapcsolat, de pontosan azért alakulhatott ki, mert ilyen minőséget tapasztalunk a részéről.

Abban segít, hogy megmutathassuk olvasóinknak a HORECA szektor fantasztikus szereplőit, az embereket ezen vállalkozások mögött.

Nem vállaljuk fel senki hírnevének az öregbítését, ha nem hiteles a számunkra amit csinál.

Hamarosan folytatjuk!

Ha te is ismersz olyan embert, akit méltónak találsz, hogy bemutassuk őt a magazinban, írj nekünk.

[gs-fb-comments]

További portrék

Másfajta gazdagság – Hajnali beszélgetések Schmidt Ferenccel

Másfajta gazdagság – Hajnali beszélgetések Schmidt Ferenccel

Adakozás, összefogás, segítségnyújtás a HORECA szektorban. Schmidt Ferenc épp most segített végig egy folyamatot, ahol gyermekeiket egyedül nevelő édesanyák otthonának gyűjtöttek adományokat szállodáktól, beszállítóktól. Most azon dolgozunk, hogy mielőbb elindíthassunk egy podcast sorozatot a témában.

bővebben
A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

Beszélgetés Hoffmann Henrikkel, a Hotel Ózon Residence superior tulajdonos családjának egyik tagjával, kinek lendülete hegyeket mozgat meg.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: