Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Mert az életnek igenis van charme-ja

2 perc

Szerző: Papp Zoltán

2021.07.04.

Elegancia. Nem feltétlen a vasaltinges, kiskosztümös, hanem az a bizonyos életfelfogásbeli. A konfliktuskezelésben is, a kilátástalanságban is. És persze az örömökben, a szép dolgokban, az ügyfélkezelésben, a vendéglátásban, a szolgálatban, no és persze a túlélésben.

Kicsit illékony, kicsit megfoghatatlan, de megpróbálunk utána menni, tetten érni. Hogy hogyan? Beszélgetések során. Egy pohár bor mellett, a gyertya fényénél, vagy éppen egy kávézó teraszán.

Életutak, küzdelmek, kalandok, siker és bukás. Az a bizonyos mi visz tovább?...

Szálloda- és étteremtulajdonosok, borászok és vendéglátósok világába merülünk el Csobota-Kis Árpáddal olyan támogató partnerek segítségével, mint amilyen a Peter’s Textil.

Utazásunk állomásairól beszámolókat írunk a The Life Explorers magazinba, melyeket aztán megosztunk a közösségi média felületeken. Egy-egy csokor beszélgetésből pedig könyv készül, hogy egy kicsit kézzelfoghatóbbá tegyük a varázslatot.

Hogy emlékezhessünk egy letűnni látszó világra, vagy pedig megőrizhessük azt. Mi döntjük el, hogy mementó lesz, vagy jövőkép.

Szerintünk mindenképpen megismerésre érdemes. Velünk tartasz?

Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és tarts velünk a közösségi média felületeinken is!

[activecampaign form=1 css=1]

[gs-fb-comments]

További cikkek

Még ha pólust is vált a Föld

Még ha pólust is vált a Föld

Azon általunk már megismert vállalkozások, melyeknek sikerült túlélniük az elmúlt lassan két esztendőt a vendéglátásban, azok vezetői amellett, hogy soha nem ragadnak meg egy ponton, mindvégig megmaradtak nagybetűs embernek.

bővebben
D-day Chicagóban

D-day Chicagóban

Az évszázados falak és a tágas belső valahogy lelassítanak. Furcsa, hogy épp a legnagyobb népsűrűségű kerületben találunk zsúfolt életünkben egy pillanatnyi csendet. A D50 Kulturális Központ és Hotel vendégei voltunk.

bővebben
Amerikába illő történet

Amerikába illő történet

Valószínűleg mindenki fel tud sorolni néhány világmárkát, melyek úgynevezett garázsvállalkozásként indultak a korlátlan lehetőségek hazájában. No, de mit kezdjünk egy olyan textilipari vállalkozással, amely…

bővebben
Share This
%d bloggers like this: