Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Michelin csillag ragyog nálunk

4 perc

Czene Orsi

l

Webdizájner

Már közös utazásunk első néhány kilométerének megtétele után is óhatatlanul a Michelin testvérek története jutott eszembe Czene Orsiról. Mintha a mérnök André és a művész Édouard találkozott volna benne.

Eleinte hol a határozott és kemény szakember, hol az érzékeny és kreatív alkotó bújt elő belőle beszélgetéseink során. A harmónia e két szál között akkor ütötte fel fejét, amikor végre megértettem, hogy ha én nem teszem bele magam a közös alkotásba, akkor nem az lesz az eredmény, amit látni szeretnék. Ezért beleálltam, és beavattam őt mindenbe, amibe csak tudtam.

Ha megismerlek és megértelek, képes leszek rá, hogy bevonódjak a témádba, és úgy tekintsek rá, mint a sajátomra. Ez a kulcs, ami magasan az átlag fölé emeli a végeredményt.
Czene Orsi

Ekkor értettem meg, hogy Orsi egy olyan üzletasszony, aki szakmai tudását képes ötvözni művészi énjével, és így a vele közös együttműködés létre tud hozni akár olyan világklasszisokat is, mint amilyet például a Citroën alkotott a 2CV létrehozásával, Édouard Michelin ötlete alapján.

A Citroën 2CV a francia Citroën autógyár egyik legnagyobb sikerű modellje, melynek első prototípusa 1939-ben készült el, Édouard Michelin ötlete alapján.

Főként dizájnernek vallom magam, ami előrevetíti, hogy létezik egy kreatív és alkotó része a lelkemnek, ami által képes vagyok belépni hozzád a mátrixba, nem csak a monitoron nézni a nullák és egyesek végtelen sorát. A tisztán érthető, stílusos megjelenést képviselem, így ez fog visszanézni rád a képernyőről.
Czene Orsi

Édouard és André a gumiabroncsokkal alapozták meg szakmai és üzleti sikereiket. Ahhoz pedig, hogy az autósok meg is vegyék és minél többet használják is a Michelin gumikat, a testvérek kiadtak egy olyan térképet, amelyen kitűnő éttermek és hotelek szerepelnek. Olyanok, melyekért megéri kitérőt tenni.

Mára e kiadvány éttermeknek adott elismerése a tökéletesség nemzetközi szimbólumává vált.

Gumigyártással a világ élvonalába tartozni komoly szakmai tudást igényel, ahogy az a fajta weboldalkészítés is, amit Orsi képvisel. Ahhoz azonban, hogy egy étterem három Michelin csillagot kapjon, ahhoz már művészetre van szükség.

A The Life Explorers weboldalának újragondolásával és megépítésével Orsi megmutatta, hogy mi a különbség a fast food honlap és a háromcsillagos Michelin étterem színvonalát jelentő online magazin között. Azaz a művész énjével hozzájárult ahhoz, hogy valóban minőségi weboldalunk születhessen.

Szerencsére rengeteget mosolyog. A képet készítette Bazsó Szilvia

Munkájának köszönhetően a megújuló The Life Explorers is egyfajta értékmutatóvá válik, mint a Guide Michelin. A magazinban bemutatott üzletemberek és vállalkozások megismerése pedig megér egy külön virtuális utazást.

Akár egy egyszerű, egyoldalas megjelenésre, akár összetettebb weboldalra, esetleg webshopra van szükséged, az együttműködésünk folyamata és célja mindig ugyanaz: együtt alkotjuk meg azt a brandet, ami az ügyfeleidnek komfortos, érthető, egyszerűen kezelhető és szerethető.
Czene Orsi

A Michelin testvérek közül ugyan Édouard művész volt, André pedig mérnök, de mindketten kiváló üzletembernek bizonyultak. Azért is jutottak ők eszembe Orsiról, mert már látom, hogy művészként is tud üzletemberi fejjel gondolkodni. Emiatt is jó választás ő a vállalkozásoknak.

… ezért kulcskérdés az együttműködésünk során, hogy megismerjelek. Téged, az embert, aki a vállalkozásod mögött állsz, és gyermekedként neveled őt. Tudni szeretném, ki vagy te. Miért csinálod és hogyan? Miért vagy te más a piacodon, mint a többiek, hol rejtetted el a cégedben a lelkednek azt a darabját, ami által az csak a tiéd lesz.
Czene Orsi

Orsi maga is üzletasszony, feleség és édesanya. Megtanulta hogyan tud helytállni minden téren úgy, hogy az csak erősítse az élete többi szerepkörében is. Ezen tudását és tapasztalatait rendszeresen megosztja ügyfeleivel, olvasóival, hogy ezzel is segítsen másoknak is a sikerhez vezető úton.

Ha te is ismersz olyan embert, akit méltónak találsz, hogy bemutassuk őt a magazinban, írj nekünk.

[gs-fb-comments]

További portrék

A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

Beszélgetés Hoffmann Henrikkel, a Hotel Ózon Residence superior tulajdonos családjának egyik tagjával, kinek lendülete hegyeket mozgat meg.

bővebben
Időutazás

Időutazás

a Bachusban keveredik számomra a nyolcvanas évek bujtori Balatonja, az Andrássy úti villák miliője a XVIII-XIX. század fordulójáról, a budai kisvendéglők kockás abroszos kerthelyiségei a rendszerváltás előttről, s a ma már csak emlékeinkben élő nagymamák fáradhatatlan vendéglátó szeretete.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: