Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Nemcsak a húszéveseké a világ

2 perc

Szerző: Papp Zoltán

2020.07.13.

Játszottatok már otthon székfoglalósat? Nos, ha nagyobb a társaság, mint amennyi Zero Gravity függőszéketek van, akkor garantáltan fogtok! Ugyanis korosztálytól függetlenül mindenki ebben akar lógni!

Nemrég hírül adtuk, hogy idén húsz esztendős egy kis, de annál nagyobb szívvel megáldott magyar vállalkozás, a Zero Gravity Manufacturer.

Együtt lógtunk a szeren.

Magazinunk rendhagyó módon a szabad ég alatt ünnepelhetett együtt Lőrincz Balázs Boldizsárral, a Zero Gravity függőszékek apostolával, és most ígéretünkhöz híven közre is adjuk az akkor készült beszélgetést.

Gondoltuk, szólunk…

A videó alatt egy „kis” meglepetés is vár benneteket Boldizsár jóvoltából.

Még nincs Zero Gravity függőszéked? Ne csüggedj! Inkább legyél te is függő! Zero Gravity függő.

A születésnapos most 20%-os kedvezménnyel járul hozzá minden kedves The Life Explorers olvasónak, aki 33.000 forint feletti értékben vásárol Zero Gravity függőszéket és kiegészítőt, hogy bármikor lóghasson egy jót.

Az ajánlat július 21-ig érvényes. A vásárláskor ne felejtsd el beírni a TLE20 kuponkódot!

Irány a bolt! >>>

[gs-fb-comments]

További cikkek

Még ha pólust is vált a Föld

Még ha pólust is vált a Föld

Azon általunk már megismert vállalkozások, melyeknek sikerült túlélniük az elmúlt lassan két esztendőt a vendéglátásban, azok vezetői amellett, hogy soha nem ragadnak meg egy ponton, mindvégig megmaradtak nagybetűs embernek.

bővebben
D-day Chicagóban

D-day Chicagóban

Az évszázados falak és a tágas belső valahogy lelassítanak. Furcsa, hogy épp a legnagyobb népsűrűségű kerületben találunk zsúfolt életünkben egy pillanatnyi csendet. A D50 Kulturális Központ és Hotel vendégei voltunk.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: