Kezdőlap Indulj innen
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

Oly korban éltem én e földön – avagy túlélési praktikák és összefogás a turizmusban

2 perc

Nagy-Szász István és Kovács Balázs

l

A Dunakavicsok Turisztikai Podcast szerkesztői

Beütött a krach. Hogyan kezelték az osztrákok, és mi történt itthon, Magyarországon? Visszatekintés az egy évvel ezelőtti eseményekre.
Egy jobban szervezett állam, kontra megpróbáltatásokban edzett magánszektor?
Az egyik oldalon a szinte azonnali támogatás, a másik oldalon a külföldi sajtó által a Reuters cikke alapján felkapott, többek között az Eater, a Business Insider, a New York Post és a Fox News által is megírt, a Michelin csillagos éttermek világában rendhagyó pop-up esemény.
Mi magyarok valóban jók vagyunk az összefogásban? Ha esetleg kételkednénk, a Dunakavicsok turisztikai podcast szerkesztői nem kisebb példákat hoznak, mint a Hotel Gellért és Jánoshegyi Erzsébet-kilátó történetét.
Hallgassátok csak!
HungaryCard

Ha te is ismersz olyan embert, akit méltónak találsz, hogy bemutassuk őt a magazinban, írj nekünk.

További portrék

A megállíthatatlan

A megállíthatatlan

Beszélgetés Hoffmann Henrikkel, a Hotel Ózon Residence superior tulajdonos családjának egyik tagjával, kinek lendülete hegyeket mozgat meg.

bővebben
Időutazás

Időutazás

a Bachusban keveredik számomra a nyolcvanas évek bujtori Balatonja, az Andrássy úti villák miliője a XVIII-XIX. század fordulójáról, a budai kisvendéglők kockás abroszos kerthelyiségei a rendszerváltás előttről, s a ma már csak emlékeinkben élő nagymamák fáradhatatlan vendéglátó szeretete.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: