Partnereknek

Akár szeretjük akár nem, a márkák harcát ma a kommunikációs szakemberek vívják. Ugye benned is forrong néha az igazságérzet, amikor ismered egy termék, vagy szolgáltatás hátterét, tényleges használati értékét, mégis méltatlan harcot kell vívnod vele a piacon, mert olyan jól adja el magát?

Természetes reakció, hogy ilyenkor minél több információval, tényadattal igyekszel elárasztani a potenciális vevőket, hiszen racionális érvekkel akarod elérni, hogy helyesen döntsenek, és téged, a te terméked és/vagy szolgáltatásod válasszák.

Csakhogy egyvalami biztosan nem változott a világtörténelemben: Az ember irracionális lény. A döntéseit érzelmi alapon hozza. Ha tehát el akarsz neki adni valamit, akkor bizony az érzelmeire kell hatnod.

És van itt még valami! Belefáradtunk az információáradatba. Nincs időnk élni. Az időnk drágább fizetőeszköz lett, mint a pénz. Ugye, hogy te is így vagy ezzel?

Adj nekem élményt és én figyelni fogok rád! Szakíts ki egy rövid időre a pörgésből, hagyd, hogy részese legyek a kalandnak, és az élményért cserébe tőled fogok vásárolni.

És a tőled vásárolt termék és/vagy szolgáltatás azt az élményt adja nekem, hogy én is részese vagyok a történetnek.

Oké, lehet, hogy ez így még egy kicsit ködös.

Hogyan adjak élményt? Vigyem el a vurstliba?

Az élménynek természetesen kapcsolódnia kell a termékedhez, szolgáltatásodhoz, no és persze költséghatékonynak is kell lennie.

Élményt a legegyszerűbben történetekkel adhatsz a célközönségednek.

Már az is nagy lépés, ha egy arcot és/vagy egy nevet köthetnek a márkádhoz, hiszen amögött ott a történet!

És itt jön a képbe Samu. Samuval mi jóval többet adunk, méghozzá nagyon is költséghatékonyan!

Samu egy végtelenül szerethető kisautó, lassan fél évszázada töretlen népszerűséggel a világ szinte minden táján.

Már a megjelenése is kalandra hív.

Elég csak ránézned, és máris ott érzed magad a vad, felfedezetlen tájakon, elképzeled életed legjobb kalandját, megszólítja benned a szabadságvágyat.

Az én személyes történetem immáron 26 éve egybeforr Samuéval. Kifogyhatatlan vagyok a vele közös történetekből, és a legizgalmasabb még csak most kezdődik!

Gyere, és légy részese te is a kalandnak!

Samut ugyanis szétszedem, és teljesen felújítom, hogy aztán együtt követhessük újra a naplementét a végtelenbe.

Egy ilyen újjáépítés pedig mindenki számára izgalmas, érdeklődéssel követik az emberek, valahol kicsit a magukénak érzik a történetet…

Ezt a figyelmet, ezt az érdeklődést ragadhatod meg te is, ha partnerünkként csatlakozol a projekthez.

Amennyiben olyan terméked és/vagy szolgáltatásod van, melyet tudunk használni Samu felújítása során, vagy a későbbi kalandtúrákon, akkor azt beépítjük a mindennapi kommunikációnkba, és rendszeresen beszélünk róla.

Képeket, videókat, szöveges bejegyzéseket készítünk és osztunk meg saját internetes felületeinken, illetve bocsátunk rendelkezésedre, hogy te is használhasd.

Mi magunk több mint ötezer követővel rendelkezünk a Facebook-on, közel hétezerrel az Instagramon, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Mindezt neked is a rendelkezésedre bocsátjuk, miközben a megépült Samu élőben is szolgálni tudja majd az üzleti érdekeid, országjárásokon, rendezvényeken, kalandtúrákon.

Érdemes róla beszélnünk? Érdemes róla beszélnünk! 😉

A legegyszerűbb, ha ide kattintva küldesz nekünk egy rövid üzenetet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással!