Kezdőlap Indulj innen
Portrék Értékfeltáró interjúk
Események Beharangozók és beszámolók
Fotónovella Egyperces történetek
Életképek Bulvármentes csemegék
MagazinMi ez és miért csináljuk?

podcast

A The Life Explorers magazin Csobota-Kis Árpád hotelmentorral és Vadász Péterrel, a Peter’s Textil tulajdonosával járja az országot, és a HORECA szektor szereplőivel készítünk interjúkat. Ezekbe az interjúkba/beszélgetésekbe adnak betekintést podcast adásaink.

A The Life Explorers

A legtöbb hangfelvétel eredetileg csupán azt a célt szolgálta, hogy hűen adhassuk vissza írásainkban a beszélgetések során elhangzottakat.

Aztán Hoffmann Henrik leült elénk, és egy lendülettel elmondta a családi vállalkozás több évtizedes történetét. Tudtuk, hogy ez egy kész podcast, még ha egy felvonulási konténerben készült is a szállodai építkezésen, nem pedig egy stúdióban.

Aztán… elment Kati néni, akivel valószínűleg mi készíthettük az utolsó hangfelvételt életében. Kértük a család hozzájárulását, hogy mások is a saját hangján emlékezhessenek a vendéglátás örök mesterasszonyára.

A műfaj tehát podcast, ám születésénél fogva valami több annál. Fogadd szeretettel!

Legújabb podcastjeink

Utazás mint életforma

Utazás mint életforma

Ha már #turizmus és #utazás, akkor nem megkerülhető téma a #digitálisnomádok. Már csak azért sem, mert ahogy ebből a beszélgetésből is kiderül, a #jövőturizmusa rájuk is épül. Egyik legismertebb magyar utazópáros Ollari Emese és Nagy Zoltán alias Zolixplorer. Velük indítunk most útjára egy újabb podcast sorozatot minderről.

bővebben
A kavicsok, melyek kősziklára építkeztek

A kavicsok, melyek kősziklára építkeztek

A marketing, a média, a kommunikáció és persze a turizmus. Nem is tudom, hogy van-e még olyan területe a professzionális szakmai podcast készítésnek, amit Nagy-Szász István és Kovács Balázs ne fedne le a tanulmányaival, gyakorlati tudásával és tapasztalataival.

bővebben
Ember az üzlet mögött #3

Ember az üzlet mögött #3

Nem gondoltuk, nem is sejthettük, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó hanganyag Polgárné Kaulics Kati nénivel. Amikor ezt megtudtuk, azt éreztük lelkünkben, hogy ne a mi szavaink állítsanak neki emléket, hanem saját gondolatai a saját hangján.

bővebben
Ember az üzlet mögött #2

Ember az üzlet mögött #2

Mai podcast adásunkban Hoffmann Henrik, a Hotel Residence Ózon tulajdonos családjának egyik tagja mesél arról, hogy hogyan is indult a családi vállalkozás, és jutott el a Mátraházán most zajló gigantikus építkezésig.

bővebben
Ember az üzlet mögött #1

Ember az üzlet mögött #1

Mai adásunkban Elisabeth Möllmann, a móri Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark, valamint az Öreg Prés Butikhotel tulajdonosa mesél a kezdetekről, s az azóta megtett rögös és küzdelmes, mégis megismételhetetlenül szép és tartalmas útról.

bővebben
Share This
%d bloggers like this: