Samu

Samu egy tűzrőlpattant kisautó, mely abból az időből származik, mikor a dolgoknak még volt karaktere. És ezzel a karakterrel te is kifejezhetted önmagad…

Azért vágytam rá, mert 26 évvel ezelőtt már megtapasztaltam, hogy milyen. Soha nem hagyott ott, soha nem hagyott cserben. Maximálisan megbízhattam benne. Romos állapotában is eljuttatott a célomhoz, bárhol volt is az. Ma is minden hozzáértő azt mondja, hogy csak olaj meg üzemanyag legyen benne, és a világból is kimegy.

Kategóriájában a legjobb volt fénykorában, s bár mára már elnyelte a modern kori tömeg, még mindig képes arra, amit új korában ígért. S, aki olyan helyen lakik, olyan a munkája, vagy épp olyan kalandokat tervez mint mi, az gyorsan felfedezheti, hogy bizony még mindig páratlan képességei vannak.

Az utolsó csavar is eredeti rajta, a kopóalkatrészek cseréjén kívül még soha nem volt szüksége komolyabb javításra. Mégis állja a sarat még a leginkább extrém körülmények között is. Erdészek, favágók, vadászok, autós túrázók és versenyzők kedvence mind a mai napig. Lassan 50 éve töretlen a népszerűsége.

Samut a világ szinte minden táján az időtállósággal, a megbízhatósággal, az elnyűhetetlenséggel azonosítják. A társsal, aki nem hagy cserben a legnehezebb körülmények között sem. Fogalom a felhasználók világában, és generációkat képes kiszolgálni.

Azok is elismerik a tudását és a képességeit, akiknek más típusú terepjárója van. Ez a típus tartja a négykerekű járművel elért magassági világrekordot is.

2017-ben egy délvidéki túrával sikerült megmutatnom, hogy ezek az öreg masinák nemzedékekre lettek tervezve, elnyűhetetlenek, s nem véletlenül váltak ikonná a maguk területén.

Közel hatezer kilométert kalandoztunk Samuval, hol hegyvidéki szerpentineken, hol tavak és patakok kavicsos medrében, hol homokos tengerparton, földúton, vagy épp sziklák között, hol pedig autópályán.

2017 őszén aztán egy országjárásra indultam vele egy termékbemutató kapcsán. Ez az őszi roadshow azt is megmutatta, hogy hiába tud Samu 120-al ólomnehéz utánfutót rángatni több mint 10.000 kilométeren át, az autópályák egysávosra szűkültek, s abban a pillanatban, hogy kilépsz a román kamionok és autószállítók erdejéből, máris olyan darálóba kerülsz, ami nem Samunak való.

Szeretem, hogy kemény. Hogy kenyérszervóval működik. Hogy oda kell tenned magad, hogy még tudni kell vezetni. A vele kapcsolatos megtapasztalásaim adták az ötletet a márkakommunikációra.

Semmi pénzért nem cserélném le Samut, de olyan mértékben változott meg körülöttünk minden, hogy muszáj fejleszteni. A régi formájában nem képes ellátni számos újkori feladatot a felgyorsult világban.

Samuból ezért egy teljesen egyedi autót építek. Nem felújítom, nem egy veterán autót csinálok belőle, hanem egy teljesen egyedi géppé alakítom. Olyanná, amilyen valóban nincs még egy.

A fenti kisfilmre felfigyelt a Magyar Suzuki is, és egy docu-reality (amatőr szereplőkkel forgatott, megtörtént eseményeken alapuló történetek)  sorozatot készített velünk, melyben szerepel Zseton és Magnus is. Íme:

Eredeti Történetek I. rész
Eredeti Történetek II. rész
Eredeti Történetek IV. rész

Építsük együtt ezt a történetet tovább! Kattints ide a részletekért! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..