Samu az öreg terepjáró

Samu egy tűzrőlpattant kisautó, mely abból az időből származik, mikor a dolgoknak még volt karaktere. És ezzel a karakterrel te is kifejezhetted önmagad…

Azért vágytam rá, mert 25 évvel ezelőtt már megtapasztaltam, hogy milyen. Soha nem hagyott ott, soha nem hagyott cserben. Maximálisan megbízhattam benne. Romos állapotában is eljuttatott a célomhoz, bárhol volt is az. Ma is minden hozzáértő azt mondja, hogy csak olaj meg üzemanyag legyen benne, és a világból is kimegy.

Kategóriájában a legjobb volt fénykorában, s bár mára már elnyelte a modern kori tömeg, még mindig képes arra, amit új korában ígért. S, aki olyan helyen lakik, vagy épp olyan kalandokat tervez mint mi, az gyorsan felfedezheti, hogy bizony még mindig páratlan képességei vannak.

Az utolsó csavar is eredeti rajta, a kopóalkatrészek cseréjén kívül még soha nem volt szüksége komolyabb javításra. Mégis állja a sarat még a leginkább extrém körülmények között is. Erdészek, favágók, vadászok, autós túrázók és versenyzők kedvence mind a mai napig.

Samut a világ szinte minden táján az időtállósággal, a megbízhatósággal, az elnyűhetetlenséggel azonosítják. A társsal, aki nem hagy cserben a legnehezebb körülmények között sem. Fogalom a felhasználók világában, és generációkat képes kiszolgálni.

Azok is elismerik a tudását és a képességeit, akiknek más típusú terepjárója van. Ez a típus tartja a négykerekű járművel elért magassági világrekordot is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.