Újratalálkozások

Az idei év az újratalálkozásoké a The Life Explorers életében. És ezek az újratalálkozások rengeteg örömet és pozitív energiát hoztak magukkal. Nem volt újévi fogadalom, hogy márpedig mi akkor is vidámak leszünk, hogy mindenáron megtaláljuk a jót és a szépet a világban és a mindennapi életben. A jókedvet, a lendületet, az életigenlő energiákat emberi találkozásaink táplálják. Elemi forrásból fakad…

Új erőre kapott, vagy még inkább egy egészen más szintre emelkedett szinte minden.

A csapatban például mindnyájan törekszünk egyénileg is a fenntarthatóságra. Egyenként is számos fontos lépést tettünk a környezet megóvása érdekében, és hogy a természetnek jó PR-ja legyen, de most ügynökségként is zászlónkra tűztük a zöld megoldások képviseletét.

Talán ez tesz bennünket a leginkább energikussá.

Hiszen az ember akkor a legboldogabb, ha azt csinálhatja, amit szeret. És mi nagyon szeretjük a munkánkat, és nagyon szeretjük a természetet.

Köszönjük szépen, hogy az eddigiekben érdemesnek tartottátok a The Life Explorers oldalt a követésre, a hozzászólásokra és megosztásokra!

Mindig is szerettük volna egy magasabb szinten szolgálni a figyelmeteket, meghálálni a ránk szánt értékes időt. Szerettük volna a mindennapi munkánk részévé tenni az oldal szerkesztését, de csakis a tőlünk megszokott értékek mentén. Egy újratalálkozás ezt most lehetővé teszi.

A Sirenusepr segítségével mostantól nemcsak a magánéletünkben, de a mindennapi munkánk részeként is zöld megoldásokkal foglalkozhatunk, bevonva a cégeket is a fenntarthatósági programokba, faültetésekbe.

Kosztolányi Dezső szavaival élve, szeretnénk olyan tiszta, fényes nagyszerűséggel, zavartalan, belső nyugalommal telten, és vidáman lépdelni, hogy kedved legyen velünk tartani. S, hogy minél több ember találkozzon újra a természettel.

Csatlakozol?

Kedveld a Sirenusepr és a The Life Explorers oldalakat, és tarts velünk ezen a nagyszerű utazáson!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .