Úton. Útfélen?

Talán azért olyan népszerűek az utazási rovatok, mert sokunkkal leginkább csak az élet kanyarog vadcsapásokon, abban pedig nincs semmi egzotikus. Mondjuk létünk nagy hágói és lejtmenetei is akkor érik meg az erőfeszítéseket, ha nagyutazásként tudunk tekinteni rájuk, legalább utólag. Még ha nem is feltétlenül kalandvágyból jártuk be őket…

Ugyanakkor soha ennyi embernek nem volt lehetősége utazni, mint korunkban. És soha nem is utaztak ilyen sokan. De, vajon az utazás mennyire természetes része a létünknek, vagy mennyire csak egy termék a modern kori társadalomban, melyet aki tud, lelkesen fogyaszt? Mit élünk meg belőle? És milyenek az igazi kalandok?

Te például emlékszel még gyermekkorod családi nyaralásaira? Téged is csak vittek a szüleid és csak megtörtént veled az egész, vagy már akkor is csibész mód elkóboroltál a felnőttek napozóágyának unalmas világától, és egyéni felfedezőutakra indultál?

Nekünk is megadatott, hogy számos pontján járhattunk már a világnak, de az utazás…, az igazi utazás az valami nagyon más szerintünk!

S, hogy milyen? Ennek igyekszünk utánajárni a The Life Explorers utazás rovatában az elkövetkezendőkben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .