Zseton

Régi álmunk volt együtt és külön-külön is egy kisbusz. Persze ne a mai, modern kisbuszokra gondolj, hanem valamire, ami igazán megmozgat! Ami mosolyt fakaszt az arcodra, ha meglátod. Amivel igazi időutazás az élet.

Mérhetetlenül sok időt töltöttünk a keresgéléssel, de egyre reménytelenebbé vált a történet. Pedig már rég nem a hippi busz volt a porondon. Már akár egy Zuk, vagy Nysa is megtette volna, hiszen lelkünkből fakadó kreativitással akár ezekből is csodát lehet alkotni.

Hiába a röghöz kötöttség, lelkünk azért még szabad, és álmainkban felkerekedünk a négy gyerekkel és körbekalandozzuk a világot.

Szilvi nem adta fel. Számomra sokszor már kezdett terhessé válni, hogy reménytelen vágyakat kerget. Így voltam akkor is, amikor egy napon újabb eladó kisbuszt küldött. Egyetlen fillérünk sem volt, nemhogy egy ilyen ritkaságot meg tudjunk venni.

Nem tudom, hogy mi indított el mégis, de 1,5 órás telefonálást követően megegyeztem az eladóval, aki két nap múlva még házhoz is hozta Zsetont. Nem tudom mi motiválta. De örökké hálásak leszünk neki érte.

Egy hatalmas lépéssel közelebb kerültünk egy álmunkhoz. Reméljük, hamarosan folytatódhat a történet!

Zsetont amúgy láthatod a MySuzuki docu-reality sorozatának záró epizódjában.