2550

2550

„Mintha Budapestről Madridba sétálnánk el.”

Till Anilla

Sokat írtunk már arról, hogy van, aki távoli helyek felfedezése, a vándorút során tesz szert valódi önismeretre, és van, aki el sem tud, vagy akar indulni messzi tájakra.

Tény, hogy az önismerethez, a személyes fejlődéshez akár el sem kell hagyjuk az otthonunkat. És persze az egész világot bejárva sem biztos, hogy megtaláljuk önmagunkat.

Sokfélék vagyunk. Egy biztos: igazi szabadságra csak önismeret útján tehetünk szert.

Till Anilla élete eddigi legnagyobb kihívásaként 2023-ban megkísérelte egyben végigjárni Európa leghosszabb egybefüggő túraútvonalát, a 2550 km-es Kékkört.

Május végén indult el Budapestről a Hármashatár-hegyről, és 2550 kilométerrel később, július 29-én érkezett vissza Budapestre.

Útja során megismerte az országot, ahol él, az embereket, akiket máshogyan nem ismerhetett volna meg és önmagát úgy, ahogy még eddig soha.

Történet egy lányról, elszántságról, szabadságról, belső utazásról, a természethez fűződő kötelékről és egy olyan teljesítményről, amit sokan még csak elképzelni sem tudunk.

„Igazából csak egy ilyen kijelölt útvonal. Egy vonal, ami meg van húzva, és mégis, hogyha végigmész rajta, akkor mennyi élménnyel gazdagodsz! Én amúgy receptre írnám fel.”

Till Anilla

A film Anilla szemüvegén, személyiségén és a 72 napos kalandján keresztül mesél belső utazásról, arról, hogy egyáltalán miért túrázunk, hogy milyen az ország, ahol élünk, kik élnek itt és hogy miben lesz más egy lány 2550 km megtétele után, mit ad és mit vesz el egy ilyen utazás.

Az alkotók saját, mai formanyelvükön megszólalva mondják el ezt az inspiráló történetet, bízva benne, hogy ez minél több embert motiválhat megtenni az első lépést abból a másfélmillióból.

Saját utazásaink alapján hagy tegyük hozzá, hogy egyre több ország ébred rá, hogy hogyan mutathatják be saját természeti adottságaikat nemzeti kincsükként fenntartható módon a világnak.

A 2550 a magyarországi egyetlen bemutatót (2024. május 23-át) követően nemzetközi megmérettetéseken és bemutatókon vesz majd részt, sokat adva ezáltal az országnak is.

Forrásként a 2550 dokumentumfilm hivatalos közösségi média oldala és a sajtótájékoztató szolgáltak.

hírlevél

Feliratkozásod nem sikerült elmenteni. Kérjük, próbáld újra!
Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál.

Iratkozz fel hírlevelünkre és…

Az elmúlt években különösen nagy növekedésnek indult a(z autós) világutazás. Hírlevelünkre való feliratkozásodért cserébe hozzáférést adunk neked ahhoz a színes és animált infografikai körképhez, melyet (nem csak autós) világutazók válaszai alapján készítettünk, és amely tele van izgalmas tanulságokkal akkor is, ha te most éppen nem tervezel ilyen utazást. De biztosak vagyunk benne, hogy ismersz ilyen utazót és így ajánlhatod neki! 😉

Törvényesek is szeretnénk lenni, meg életszerűek is. 🙂 Azaz nem élünk vissza sem a bizalmaddal, sem a türelmeddel. Nem adjuk ki az adataid, és nem bombázunk naponta hírlevelekkel. És nem próbálunk meg azzal sem sokkolni, hogy mi mindenről maradsz le különben. 🙂

Marketing platformként a Brevo-t használjuk. Az űrlap elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy az által megadott személyes adatokat a Brevo részére továbbítsuk feldolgozás céljából A Brevo adatvédelmi szabályzata.